Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011

Ταλαιπωρια τη Δευτερα..αλλα ανοιγει Ομονοια-Βικτωρια τη Τριτη


Σε στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 16:00 το απόγευμα, μετέτρεψαν οι εργαζόμενοι στο Μετρό την 24ωρη απεργία που είχαν εξαγγείλει για την προσεχή Δευτέρα, 6 Ιουνίου, προκειμένου - όπως αναφέρουν - να εξυπηρετήσουν όσους θέλουν να μεταβούν το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος.
Σε ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι τονίζουν ότι τα νέα μέτρα που έρχονται κατ' επιταγή της τρόικας "δεν μπορούν να μας αφήνουν αδιάφορους και για το λόγο αυτό ενώνουμε τις φωνές μας με όλους τους αγανακτισμένους συμπολίτες μας".
Στο μεταξύ, την ερχόμενη Δευτέρα, το τμήμα Ταύρος - Μοναστηράκι του ΗΣΑΠ θα παραμείνει εκτός λειτουργίας από τις 21: 00 έως τη λήξη των δρομολογίων, λόγω έργων αναβάθμισης της σιδηροδρομικής γραμμής.
Να σημειωθεί ότι από το Σάββατο 28 Μαΐου, έως και τις 6 Ιουνίου,  η κυκλοφορία των συρμών από το Μοναστηράκι έως τα Άνω Πατήσια δεν πραγματοποιείται.
Ο ΗΣΑΠ ανακοίνωσε ότι η εξυπηρέτηση των επιβατών, για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, θα γίνεται στο τμήμα Μοναστηράκι - Αττική με τις γραμμές 2 και 3 του Μετρό και στο τμήμα Αττική - Άνω Πατήσια με τη λεωφορειακή γραμμή Χ8.
Επίσης, από την Τρίτη 7 Ιουνίου 2011 θα λειτουργήσουν οι σταθμοί Ομόνοια και Βικτώρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com